Diensten

Gebouwen, machines, voer- en vaartuigen, of andere producten; ze zijn ooit met de beste bedoelingen ontworpen maar vragen in deze tijd om technische verbetering. Immers, het kan altijd sneller, lichter, goedkoper, sterker, efficiënter, milieuvriendelijker. Ik kijk vanuit werktuigbouwkundig oogpunt naar de maakbaarheid van nieuwe concepten en optimalisatie van bestaande producten en processen. Als adviseur, technisch ontwerper, en sparringpartner.

Adviseur
Met uiteenlopende technische vraagstukken kunt u bij Sebastien’s terecht: van inventarisatie- en inspectie tot grondige analyse en concrete, uitgewerkte aanbevelingen. Hiervoor heb ik drie type scans ontwikkeld: de Quick Scan, Quick Scan Plus, en Advanced. Als het project erom vraagt, kan ik ook als interim adviseur ingehuurd worden.

Technisch ontwerper
Behoefte aan een prototype of nieuw product? Uw vraag vertaal ik in een technisch ontwerp. Hiervoor gebruik ik interdisciplinaire kennis uit onder andere de jachtbouw, automotive, geveltechniek, en biologie. In mijn portfolio staan voorbeelden van projecten voor allerlei klanten. Van een gestroomlijnde truck voor brandstofbesparing tot multifunctionele presentatiemeubelen.

Sparringpartner
Dreigt u vast te lopen in een project? Benieuwd naar een vernieuwende invalshoek? Mijn onconventionele denkwijze, analytische blik en ruime ervaring in de werktuigbouw kunnen nieuw licht schijnen op uw vraagstuk of proces. Om aan te blijven sluiten bij de vraagstukken van nu, ben ik op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen en werk ik graag samen met universiteiten en innovatieve bedrijven.